Še obstajajo podjetja s svežimi idejami in zagonom

Pri svojem delu se srečujemo s številnimi podjetji iz različnih panog. Vsake toliko časa pa pri svojem delu spoznamo ekipo, ki nas preseneti s svojim zagonom in zanimivimi idejami. Ker tudi sami stremimo k temu, da pri svojem delu premagujemo različne ovire in iščemo nove načine kako pleksi steklo spremeniti v nekaj unikatnega nas dejstvo, da kljub težkim časom obstajajo taki posamezniki zelo veseli.

sliderSvobodna-769x500

Na nas sta se obrnili mladi in inovativni podjetnici, ki sta zasnovali idejo unikatnih ženskih rokovnikov Baeba. Ana in Kristina sta izdelali ženski rokovnik, ki sta mu dodali zanimive grafične elemente in pa dodatka, ki ju vsaka ženska potrebuje – ogledalo in pilico za nohte. Seveda pa ne smemo zanemariti dejstva, da so rokovniki Baeba v celoti izdelani v Sloveniji.

V začetku smo za ekipo Baeba.si izdelali vložke za rokovnike kamor se vstavi pilica. Tukaj pa nastopi dejstvo, da sta podjetnici zelo inovativni, saj sta takoj videli kaj vse je mogoče izdelati iz pleksi stekla in tako nemudoma dobili nove ideje. Tako smo s skupnimi močmi že zasnovali in izdelali prečudovito pleksi zapestnico, kmalu pa bomo pripravili tudi unikatno verižico.

Zapestnica

Ker pa sta obe ekipi inovativni in iščeta nove izzive pa ne smete misliti, da smo pri tem zaključili. Pripravljamo popolnoma nov izdelek iz pleksi stekla, ki bo samo še dopolnil torbico sodobne poslovne ženske. Seveda pa naj bo to zaenkrat še presenečenje 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s